Raporti për Shqipërinë, DASH: Mangësitë në pavarësinë e gjyqësorit dhe korrupsioni, problemet kryesore

Mangësitë me pavarësinë dhe integritetin e gjyqësorit; mungesa e mediave të pavarura; dhe korrupsioni i vazhdueshëm në qeverisje, në organet e zbatimit të ligjit dhe në institucionet lokale, ishin problemet kryesore në Shqipëri gjatë vitit të kaluar, sipas raportit të Departamentit amerikan të Shtetit për të Drejtat e Njeriut, të botuar sot (20 mars). Ndonëse … Continued