Gjermanët padi për dëme të shkaktuara nga vaksinat ndaj COVID-19

Gati 200 padi janë ngritur në Gjermani kundër prodhuesve të vaksinave, për dëme të supozuara nga vaksinat. Paditësit pohojnë se janë dëmtuar dhe kanë pasoja nga vaksinimi. Në të gjithë Gjermaninë, sipas avokatëve, janë ngritur të paktën 185 padi civile për shkak të dyshimeve për dëme nga vaksinimi kundër virusit korona. Dy zyra ligjore në … Continued

“Paralizohet” Gjermania, transporti ajror, rrugor dhe hekurudhor në grevë

Aeroportet, portet, hekurudhat, autobusët dhe linjat e metrosë në Gjermani, do të fiken këtë të hënë, duke “paralizuar” vendin, raporton The Guardian. Dy prej sindikatave më të mëdha në Gjermani, Verdi dhe EVG, do të zhvillojnë një grevë për të nxitur rritjen e pagave përballë inflacionit të shpejtë. Për të parandaluar boshllëqet e furnizimit, ministri i … Continued