80-vjetori i lindjes së Vangjush Furxhi. Nderim dhe respekt për figurën e tij

Aktori i shquar i Teatrit dhe Kinematografisë Shqiptare Vangjush Furrxhi lindi në Korçë, më 24 mars. Pasi mbaroi shkollën e lartë punoi si aktor në teatrin “Andon Zako Çajupi” të Korçës, deri në vitin 1972 dhe më pas si pedagog dhe përgjegjës i katedrës së regjisurës, koreografisë dhe menaxherëve të artit në Institutin e Lartë … Continued