FMN: Inflacioni i lartë dhe i zgjatur po zbeh parashikimet për ekonominë botërore

Parashikimi për rritje të ekonomisë botërore këtë vit është zbehur, përballë inflacionit kronik të lartë, rritjes së normave të interest, si dhe pasigurive që rezultuan nga kolapsi i dy bankave të mëdha amerikane. Ky është vlerësimi i Fondit Monetar Ndërkombëtar, i cili të martën uli parashikimet e tij për rritjen ekonomike globale.  FMN tani parashikon … Continued