Portali i Fermerit. Shërbim i ri në dobi të fermerëve

Portali i fermerit është shërbimi më i ri që tashmë ofrohet për fermerët. Lajmi është bërë i ditur nga Minsitrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Frida Krifca. Në postimin e bërë public, shpjegohet se me anë të këtij portali, fermerët do të mund të informohen në mënyrë transparente mbi një sërë elementësh, si çmimet e … Continued