Ndërkombëtarizimi i Universiteteve . Universiteti “Fan Stiljan Noli” bëhet pjesë e “Balkan University Center”

Çdo universitet modern ka nevojë të ndërkombëtarizohet, si një faktor në cilësinë institucionale dhe vlerësimin e tij. Në këtë kuadër universiteti “Fan Stiljan Noli” në Korçë ka nënshkruar disa marrëveshje për programe të përbashkëta me universitete të vendeve të Bashkimit Europian. Rektori i Universitetit, Prof. dr. Dhimitri Bello bën të ditur se sapo është marrë … Continued