Raporti i ekspertëve evropianë: Nevojë urgjente për të shpëtuar dhe rehabilituar urën e Zogut në Shqipëri

Në një raport teknik të publikuar sot, ekspertë të Europa Nostra dhe Institutit të Bankës Evropiane të Investimeve nënvizohet nevoja urgjente për të stabilizuar dhe rehabilituar urën e Zogut në Shqipëri, e renditur ndër 7 objektet e trashëgimisë më të rrezikuara në Evropë për vitin 2022. “Ky është një projekt rehabilitimi i vlefshëm dhe sfidues, i cili … Continued