Energy Expo & Forum 2023, sfidat, mundësitë dhe teknologjia në Expocity Albania

Expocity Albania ka njoftuar organizimin nga 29-31 marsi të Edicionit të 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë. Në të do të shpalosen alternativave më të mira të investimit në energji dhe mundësive që paraqet Shqipëria. Kompanitë pjesëmarrëse do të ofrojnë informacion mbi avancimin  teknologjik në prodhimin e energjisë, potencialin që ka vendi në … Continued