Nis punën bursa e energjisë, nesër ankandi i parë

Nis të mërkurën (12 prill) tregtimi i bursës shqiptare. Në mbledhjen e 7 prillit, Enti Rregullator i Energjisë miratoi në mbledhjen e Bordit, propozimin e ALPEX dhe njësinë kohore të Tregut, sipas së cilës pas orës 00:00 të 12 prillit, nis dita e fillimit të tregtimit në Bursë, e cila do të krijojë kushtet për një treg transparent dhe … Continued