Pranvera Frankofone në Korçë. Profesor Ilia Lëngu prezanton veprat e filozofit francez Edgar Morin

Studiuesi dhe përkthyesi i gjuhës frënge, profesor Ilia Lëngu ka prezantuar në Korçë, disa prej veprave të filozofit dhe soiologut francez Edgar Morin. Ky aktivitet vjen në kuadër të Pranverës Frankofone dhe aktiviteteve që shoqërojnë atë, të zhvilluara nga Aleanca Franceze në Korçë, ndaj dhe profesor Lëngu, i cili mban gradën “Doktor i Shkencave”, përzgjodhi … Continued