21 Marsi, Dita Botërore e Sindromës Down

21 Marsi shënohet si Dita Botërore e Sindromës Down në mbarë botën, duke synuar rritjen e ndërgjegjësimit të publikut dhe mbështetjen për individët që jetojnë me këtë gjendje gjenetike. Kombet e Bashkuara zgjodhën këtë datë për të nxjerrë në pah lidhjen midis sindromës Down dhe trizomisë të kromozomit të 21-të, gjë që e bën atë … Continued