Vazhdon kaosi/ Rradhë kilometrike në doganën e Kapshticës

Pritje të gjata të qytetarëve janë hasur në pikën kufitare të Kapshticës gjatë gjithë ditës së sotme, ndërsa e ngarkuar paraqitet situata edhe në mbrëmje. Sipas burimeve të RTSH Korçës, problem më të madh ka patur ana greke e pikës kufitare të Kapshticës, e cila ngadalëson proçedurat duke shkaktuar vonesa të mëdha. Vlen të theksohet … Continued

Kapshtica në ditën e pashkës. Fluks mjetesh në tokën neutral

Për të shmangur fluksin dhe krijimin e radhëve gjatë mesditës drejtuesit e pikës së kalimit kufitar të Kapshticës kanë pasur një takim disaminutësh me homologët grekë ku kanë kërkuar shtimin edhe të një sporteli tjetër për përpunim më të shpejtë të dokumentacionit dhe shmangien e rradhëve të gjata të pritjes në tokën neutrale. Të njëjtat … Continued