Rikthehen reshjet e dëborës në juglindje. Akset nacionale dhe turistike të kalueshme, probleme me energjinë elektrike

Rikthehen reshjet e dëborës në juglindje të vendit. Reshje të cilat kanë qënë më të dendura në zonat malore, përfshi këtu edhe fshatrat turistike të Dardhës, Voskopojës dhe Vithkuqit. Reshje bore ka pasur edhe në fshatrat e zonave malore të bashkive Devoll, Kolonjë, Maliq e Pogradec. Kalimi i mjeteve në të gjitha qendrat administrative të … Continued