“Daily Mail” artikull për bregdetin e Dhërmiut:  Perla e fshehur e Evropës

Tabloidi britanik, “Daily Mail” i ka kushtuar një artikull bregdetit të Dhërmiut, që e konsideron perlën e fshehur të Evropës. Teksa përshkruan udhëtimin dhe eksperiencën e dy personave që publikojnë video nga udhëtimet e tyre në rrjetet sociale, “Daily Mail” e krahason bregdetin e Dhërmiut si një “parajsë balineze”. Artikulli i plotë: Udhëtarët e “etur” … Continued