Milan-Napoli, në RTSH

Pyetja e madhe, në rrugën drejt një mbrëmjeje tërësisht italiane të Ligës së Kampionëve, është se çfarë do të shpikin ata të dy: Pioli dhe Spalletti. Po, sepse Milan-Napoli, e cila do të vijë për shikuesit në ekranin e RTSH, është dhe mbetet sfida mes trajnerëve që kanë shënuar dy kampionatet e fundit dhe kanë … Continued