Bonusi për pensionistët. 48 mijë pensionistë marrin 5000 lekë

48 mijë pensionistë në qarkun e Korçës prej nisjes së muajit prill janë duke marrë bonusin prej 5000 lekësh të akorduar nga qeveria shqiptare. Këtë bonus sipas udhëzimit e përfitojnë të gjithë personat që trajtohen me pensione pleqërie, invaliditeti, sociale, si dhe të gjithë kategoritë e tjera të pensionistëve. Shpërblimi është futur në sistem që … Continued