Problemet e bletës pas dimërimit. Takim mes bletërritësve korçarë

Dalja nga dimërimi e bletëve dhe problematikat apo sëmundjet që ato mund të kenë në këtë periudhë ka qenë në fokus të një takimi mes bletërritësve dhe dy profesorëve Viktor Malutaj e Abdyl Arifaj. Sipas kryetarit të Shoqatës së Bletërritësve në qarkun e Korçës, Kledian Kosturi ka një sërë procesesh që bletërritësit duhet të kryejnë … Continued