Praktikat profesionale në biznes. Takim mes dy shkollave të arsimit profesional, me qëllim ndarjen e eksperiencave

Për dy ditë me rradhë është zhvilluar një workshop mes stafit të shkollës së mesme profesionale Teknologji Informimi dhe Komunikimi në Korçë dhe shkollës së mesme profesionale “Hamdi Bushati” në Shkodër, me qëllim konsolidimin e praktikave profesionale në biznes, me fokus cilësinë e procesit dhe bashkërendimin e aktorëve të përfshirë. Për drejtoren e shkollës TIK … Continued

Kërkimi shkencor. Thirrje për bashkëpunimin universitet – biznes

Shpallet thirrja e parë për projekte bashkëpunimi Universitet-Biznes për kërkimin shkencor. Kjo thirrje është bërë publike nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi e cila permes rrjeteve sociale lajmeroi se aplikimet janë tashmë të hapura për kërkimin shkencor, dedikuar bashkëpunimit universitet – biznes. Sipas ministres Kushi bashkëpunimi universitet-biznes në aktivitete të kërkimit shkencor është … Continued