Berisha e Meta në Maliq. Prezantohet kandidati Alfred Gega

Alfred Gega. Gega tha se vëmendje maksimale në programin e tij i është kushtuar ndryshimit të situatës në sektorët e bujqësisë dhe blektorisë të cilët sot janë në krizë të thellë, reduktimit të taksave vendore deri në masën 30%, mbështetjen për të rinjtë si dhe transparencës për çdo vendim. Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir … Continued