Ankimimi i Berishës në KAS, Nuraj: Prisni vendimin e Kolegjit Zgjedhor! Rusmajli: Po e bëni për luftë të brendshme?

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve po shqyrton ankimimin e Sali Berishës, i cili kërkon pezullimin e regjistrimit të PD-së me kryetra të komanduar Enkelejd Alibeajt për zgjedhjet e 14 majit. Përfaqësuesi ligjori i Rithemelimit, Ledio Nuraj tha se vendimi i marrë nga kryekomisioneri Ilirjan Celibashi duhet të pezullohet pasi duhej të priste përgjigjen e Kolegjit … Continued