Bastet online/ Del projektiligji, fond garancie për fituesit dhe 15% e të ardhurave për sportin, artin, kulturën e inovacionin

Qeveria ka hedhur për konsultim publik projektiligjin për hapjen e basteve online. Sipas projektligjit, parashikohet vetëm rihapja online e basteve sportive, dhe jo të gjitha basteve siç kanë qenë më parë në pika fizike, ndërsa nga organizatorët do të kërkohet që të derdhin 15% të të ardhurave bruto për Fondin e Posaçëm, fond që do … Continued