Në garë për Bashkinë e Korçës/ Ledina Alolli shpalos programin e saj për moshën e tretë

Ledina Alolli kandidate e koalicionit “Bashkë fitojmë”, për Bashkinë e Korçës gjatë një takimi me pensionistët ka shpalosur disa nga pikat e programit të saj për këtë shtresë të popullsisë. Sipas Alollit në qendër është mbështetja e kësaj kategorie, duke forcuar rrjetin e shërbimeve dhe duke i kushtuar vëmendje kryesore vështirësive ekonomike të të moshuarve, … Continued