Fishta i shtohet flotës së Air Albanias

Flotës Ajrore të Air Albania i është shtuar një avion i ri. Ai mban emrin e Fishtës, shkrimtar dhe përkthyes i rilindjes kombëtare. Lajmin e njoftoi në instagram kryeministri Edi Rama. “Ja edhe Fishta zbriti në Tiranë duke e çuar në katër avionë flotën e kompanisë sonë të flamurit” shkruan zoti Rama.  Airbasi Fishta pason … Continued