Xhaka: Krenar që luaj për Zvicrën, por origjina ime është Kosova

Sukseset e arritura në vitet e fundit në futboll kanë bërë që përfaqësuesja e Zvicrës të jetë një atraksion më shumë për vendin në fjalë… i cili deri më tani mburrej me turizmin malor dhe çokollatat. Formacionit helvet i është deidkuar një dokumentar me titull “The Pressure Game”. Ky material, nuk është transmetuar I plotë por … Continued