Dita ndërkombëtare e romëve. Panair me punime artizanale në Korçë

Promovimi i punëve artizanale të komuniteteve rome e egjiptiane ka qenë në qendër të një panairi të organizuar në qytetin e Korçës me rastin e 8 prillit ditës ndërkombëtare të romeve. Në të u ekspozuan punime artizanale me thupër, piktura, punime balti, punime me ruaza, si dhe punime në dru të veglave muzikore. Marjana Jorgji, … Continued