“Art, Zeje dhe Sport”. Programi që bëri bashkë nxënësit e gjashtë shkollave të bashkisë Maliq

Art Zeje e Sport, një program i ministrisë së Arsimit është zhvilluar nga Zyra artsimore e Maliqit. Një aktivitet ku mernin pjesë gjashtë shkolla të bashkisë maliq, nën moton “Zhvillojmë talentin, ushqejmë pasionin, ndjekim ëndrrën”. Një organizim ky që për drejtoren e zyrës arsimore Maliq, Gentiana Drabo  falë një pune të filluar prej muajit janar, … Continued

Të rinjtë dhe arti. Bisedime për projekte të ndryshme me në fokus rininë

Në kuadër të Ditës Botërore të Artit, Zyra Rinore pranë Bashkisë Pogradec organizoi një tryezë diskutimi ku e ftuar pëballë të rinjve që merren me art, ishte Znj. Ana Verushi Kryetare e Këshillit të Qarkut Korçë. Zonja Verushi teksa iu shpjegoi të rinjve funksionet e Këshillit të Qarkut, i ftoi ata që idetë apo projektet … Continued