Alergjitë pranverore. Kujdesi tek personat alergjikë

Ardhja e pranverës dhe çelja e luleve, sjell edhe shtimin e alergjive, kryesisht në rrugët respiratore. Mjekët alergologë në Korçë nuk kanë pasur fluks vizitash gjatë kësaj periudhe, pasi edhe rreshjet e ditëve kanë bërë që të reduktohen polenet në ajër, që njihen si një ndër faktorët më të shpeshtë të alergjisë së pranverës. Megjithatë, … Continued