“Homazh për katër ish-liceistë”. Promovohet libri i Prof. Dr. Aleko Mingës, i cili përmbyll Pranverën Frankofone

“Homazh për katër ish-liceistë”, libri i profesorit të njohur të matematikës, Prof. Dr. Aleko Mingës është promovuar në përmbyllje të aktiviteteve që shoqëruan Pranverën Frankofone. Ky libër përcjell jetën, veprimtarinë si dhe kontributin e tyre e pashquar në fushën e Matematikës, Raqi Qirinxhi, Kristaq Fundo, Petro Fundo dhe Petraq Pilika. Në këtë libër, flitet mbi … Continued