Albina dhe Familja Kelmendi shkëlqejnë në provën e parë në Eurovizion

Albina dhe Familja Kelmendi elektrizojnë skenën e Liverpool me këngën “Duje” në provën e parë në Eurovision. Këngëtarët mahnitën me performancën e tyre me motive patriotike si në këngë ashtu dhe në veshje duke sjelle ngjyrat kuq e zi. Albina dhe Familja Kelmendi është mirëpritur me fjalët më të mira edhe në komente në rrjetet … Continued