Fishta i shtohet flotës së Air Albanias

Flotës Ajrore të Air Albania i është shtuar një avion i ri. Ai mban emrin e Fishtës, shkrimtar dhe përkthyes i rilindjes kombëtare. Lajmin e njoftoi në instagram kryeministri Edi Rama. “Ja edhe Fishta zbriti në Tiranë duke e çuar në katër avionë flotën e kompanisë sonë të flamurit” shkruan zoti Rama.  Airbasi Fishta pason … Continued

Energy Expo & Forum 2023, sfidat, mundësitë dhe teknologjia në Expocity Albania

Expocity Albania ka njoftuar organizimin nga 29-31 marsi të Edicionit të 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë. Në të do të shpalosen alternativave më të mira të investimit në energji dhe mundësive që paraqet Shqipëria. Kompanitë pjesëmarrëse do të ofrojnë informacion mbi avancimin  teknologjik në prodhimin e energjisë, potencialin që ka vendi në … Continued