• Korça

Shpërblim prej 5 mijë lekësh/ Bonusi shkon për pensionet familjare dhe ato të invalidëve të punës

Duke nisur nga muaji janar, personat që përfitojnë pension familjar apo atë të invalidit të punës, me pensionin do të tërheqin dhe një bonus prej 5 mijë lekësh që vjen si shpërblim për festat e fundvitit nga Qeveria Shqiptare. Specialisti Riza Ashimi shpjegon se në ndryshim nga bonuset e tjera, ky bonus ka afat për tërheqjen e tij deri në një vit.

Pensionin e invaliditeti e përfitonjë 6463 persona ndërsa atë familjar 3338 persona, të cilët përfitojnë edhe këtë bonus. Në fundvit, një bonus prej 5 mijë lekësh e përfituan edhe të gjithë pensionistët, ku në Qarkun Korçë numërohen mbi 65 mijë të tillë, si shpërblim për fundvit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *