• Korça

Shkolla Profesionale Teknike/ Bashkëpunime frytdhënëse me bizneset në Korçë

Bashkëpunimet me bizneset kanë qenë frytdhënëse për arsimin profesional, si në aspektin e përmirësimit të infrastrukturës ashtu dhe në promovimin  e tyre. Shkolla profesionale teknike në Korçë tashmë ka një infrastrukturë të përmirësuar sa i takon laboratorëve të punës ndërsa po promovohet gjerësisht nga bizneset duke i dhënë theksin zgjedhjes së këtij arsimi për të siguruar një profesion që do të sigurojë më pas një pozicionim të lehtë në tregun e punës.

Kjo shkollë ofron 6 drejtime studimi, atë të shërbime mjetesh transporti, mekanike, elektroteknike, ndërtim, termohidraulikë dhe Teknologji Iinformimi dhe Komunikimi. Për këtë vit mësimor, në këtë shkollë mësojnë mbi 470 nxënës.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *