• Korça

Rotari në Janinë. Rotarianët e Korça West vizitë në klubi i Janinës

Përfaqësues të klubit Rotari Korça West, kanë zhvilluar një vizitë zyrtare në klubin homolog të Janinës. Vizita është zhvilluar në kuadër të 50-vjetorit të këtij klubi, me qëllim shkëmbimin e eksperiencave dhe ndërtimit të marrëdhënieve dhe urave të bashkëpunimit mes palëve.

Për presidentin Maksim Fejzulla, kjo vizitë me rastin e 50-vjetorit të klubit shërben si një urë bashkëpunimi dhe mbështetjeje për projekte të përbashkëta në ndihmë të komunitetit siç është edhe misioni i rotarianëve.

Gjatë takimit, janë shkëmbyer edhe dhurata si një shenjë e mirë e fillimit të bashkëpunimit mes

palëve.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *