• Korça

Rikonstruksioni i Fakultetit të Edukimit, investimi kap vlerën e 30.4 milion lekëve

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë në Universitetin “Fan Stiljan Noli” në Korçë, po i nënshtrohet një rikonstruksioni total. Investimi kap vlerën e 30.4 milion lekëve. Këto ndërhyrje kanë qënë të domosdoshme për përmirësimin e infrastrukturës që ofron ky fakultet. Sipas drejtuesit teknik të punimeve, deri tani kanë përfunduar rreth 70% e punimeve të cilat konsistojnë në rikonstruksionin e brendshëm, por gjithashtu është ndërhyrë edhe në fasadën e kësaj godine.

Pjesë e punimeve do të jetë edhe drenazhimi i brendshëm dhe i jashtëm i gjithë objektit, si dhe sistemimi i territorit përreth. Rikonstruksioni i godinës së Fakultetit të Edukimit, pritet të përfundojë në muajin mars, duke ofruar kushte bashkëkohore, për të gjithë studentët që ndjekin studimet pranë këtij fakulteti.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *