• Korça

Posta Shqiptare, një sërë shërbimesh/ Arkëtimi i faturave për shërbimet kadastrale dhe pagesa për taksat e tarifat vendore

Posta Shqiptare përpos një sërë shërbimesh që ofron, përfshin edhe atë për arkëtimin e faturave për shërbimet kadastrale për të gjitha zyrat hipotekore si dhe postimin e dokumentacionit për Agjencinë Shtetërore të Kadastrës. Ky shërbim ka nisur të ofrohet që prej mbylljes së sorteleve të ASHK-së dhe vjen si një lehtësi për qytetarët. Veç kësaj, për çdo shërbim që kryhet përmes postës bën me dije Kryetarja e zyrës së Postës Qendër në Korçë Anduena Fejzulla, komisioni që i mbahet qytetarit për shërbimin e kryer, është në vlerë më të ulët.

Sa i takon qytetarëve, ofrimi i një sërë shërbimesh nga posta, janë një lehtësi për ta.

Dega e Postës Qendër në Korçë ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me të gjitha bashkitë e Qarkut Korçë mbi arkëtimin e taksave të Njësive Vendore. Objekti i  kontratave të lidhura është kryerja e një ofruesi të shërbimit financiar të arkëtimit të faturave për çdo person fizik ose juridik me qëllim të shlyerjes së detyrimeve të klientëve ndaj bashkive respektive.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *