• Korça

Nisin regjistrimet për konkurs. Testi praktik në Edukim Fizik dhe Sporte më 21 gusht

Kanë nisur ditën e sotme regjistrimet e pjesëmarrësve në konkursin e testit praktik për programin e studimit bachelor në edukim fizik dhe sporte për vitin akademik 2023-2024. Këto regjistrime sipas burimeve zyrtare nga universiteti Fan Noli i Korçës do të vijojnë deri në datën 17 gusht dhe mund të kryhen nga të gjithë të interesuarit pranë sekretarisë së departamentit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë nga ora 09.00 – 14.00. regjistrimi mund të kryhet nga aplikantët fitues të programit të studimit bachelor në edukim fizik dhe sporte, pasi më datën 21 gusht në orën 09.00 në mjediset e Qytezës së Fëmijëve në Korçë do të zhvillohet testi praktik për këtë program studimi. Në total janë 170 aplikantë, ndërsa kuota për këtë program studimi janë 35 plus 5 nga studentët e trojeve shqiptare jashtë vendit bën të ditur Albina Pajo, përgjegjëse e departamentit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë.

Sipas të njëjtave burime mësohet se për të kryer regjistrimin të interesuarit për të marrë pjesë në konkurs duhet të dorëzojnë pranë kësaj sekretarie një dokument identifikimi, raportin mjeko-ligjor të nënshkruar dhe të vulosur nga Komisioni Mjeko-Ligjor, mandatpagesën e tarifës së konkurimit, si dhe dy fotografi personale në formatin 4×6 cm. Modeli i raportit mjeko-ligjor dhe mandatpagesa e tarifës së regjistrimit mund të tërhiqet paraprakisht në zyrën e informacionit në Sekretarinë e departamentit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, në katin e parë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *