• Korça

Mbi 500 studentë të regjistruar në Universitetin “Fan Noli” për vitin e ri akademik

Në të gjithë vendin sot ka nisur viti i ri akademik 2023-2024.

Në universitetin “Fan Noli” në Korçë janë regjistruar 405 studentë në bachelor dhe 120 studentë të tjerë në programet dy-vjeçare.

Programet e prefefuara këtë vit ishin: Infermieria, Edukimi Fizik, Bujqësia,ku në të treja programet,që janë edhe prioritet kombëtar, janë plotësuar kuotat 100% si dhe programet e Fakultetit të Ekonomisë.

Programet që rrezikojnë, pezullimin, mbylljen janë: Filozofi- sociologji 0 studentë,

2-3 studentë, ekonomiks dhe Biznes- Tregëti.

Të tre këto programe diskutohet tëpezullohen. Vendimi për pezullimin e tyre pritet të merret mga Senati Akademik.

Me 2 deri 3 studentë janë edhe degët për matematikë-fizikëë dhe matematike-informatikë.

Ka edhe disa programe dy vjeçare që kanë shumë pak studentë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *