• Korça

Matura Shtetërore në Korçë, zhvillohet provimi i lëndëve me zgjedhje

Provimi i lëndëve me zgjedhje ka qenë provimi i fundit i maturës shtetërore për vitin shkollor 2023-2024. Në qarkun e Korçës kanë marrë pjesë rreth 2000 maturantë të cilët janë testuar në lëndë të ndryshme sipas preferencave të përzgjedhura që më parë. Maturantët flasin për një provim të nivelit mesatar, ndërsa e gjithë ecuria e tij ka qenë normale dhe konform rregullave:

Provimi ka zgjatur për 2 orë e 30 min duke u zhvilluar në 13 qendra në të gjithë qarkun. Kanë qenë 213 mësues administratorë nga të cilët 8 përgjegjës administrimi, 46 sekretues, 135 administratorë provimi dhe 24 përgjegjës kati.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *