• Maliq

Maliq, mbledhja e Këshillit Bashkiak/ Vëmendja te ngritja e komisioneve të përhershmë të Këshillit të Bashkisë

Është zhvilluar këtë të enjte mbledhja e radhës së Këshillit Bashkiak Maliq. Në rendin e ditës janë diskutuar një sërë pikash nga Kryetari i Këshillit dhe të gjithë antarët, ndërsa vëmendja kryesore ka qenë në ngritjen dhe miratimin e disa komisoneve të përhershmë të Këshillit të Bashkisë Maliq. Gjatë propozimeve për antarët e këtyre komisioneve ka pasur edhe debate gjatë mbledhjes, ndërsa është insistuar se në krye duhen vendosur persona kopetentë të fushës.

Gjithashtu, diskutime në rendin e ditës ka pasur edhe për miratimin e ndihmës ekonomike deri në masën 6% te fondit për muajin korrik të këtij viti, ndërsa është diskutuar edhe ngritja dhe funksionimi i komisionit të strehimit në Bashkinë e Maliqit.

Ndër diskutimet në këte mbledhje të radhës të këshillit bashkiak Maliq kanë qenë edhe ndryshimet klimatike dhe masat e marra, apo edhe fillimi i procedurave për zgjedhjen e strukturave komunitare në fshatra, si dhe një sërë diskutimesh të tjera.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *