• Korça

Kartmonedhat e vjetra të lekut/ Banka e Shqipërisë njofton afatin përfundimtar të këmbimit

Sipas njoftimit zyrta të Bankës, bëhet me dije se bazuar në vendimin e Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë 17/2013 “Për shtyrjen e afatit të këmbimit të disa kartëmonedhave pa kurs ligjor”, data 31 dhjetor 2023 është afati i fundit për këmbimin e disa kartmonedhave ku përfshihen ato në vlerën 100 Lekë që janë emetim i viteve 1993, 1994, 1996 imazhi i Luftëtarit Kombëtar, ajo me vlerë 100 Lekë, emetim i vitit 1996, imazhi i Fan S. Nolit,  200 Lekë, emetim i viteve 1992, 1994, 1996, imazhi i Ismail Qemalit, 500 Lekë, emetim i viteve 1991, 1992, 1993, 1996, 1997, imazhi i vajzës me lule dielli, 500 Lekë, emetim i viteve 1992, 1994, 1996, imazhi i Naim Frashërit dhe 1000 Lekë, emetim i viteve 1992, 1994, 1995, 1996, imazhi i Skënderbeut. Të gjitha këto kartmonedha mund të vazhdojnë të këmbehen deri në fund të këtij muaji pranë çdo sporteli të bankave të nivelit të dytë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *