• Korça

Kampi Veror Algorithmics/ Lojëra, argëtim, kodim dhe pushim për fëmijët

Është hapur në ambjentet e Qytezës së fëmijëve, kampi veror “Algorithmics”, për të gjithë fëmijët që duan të kalojnë pushimet e tyre në mënyrë argëtuese, edukative, në shoqërinë e bashkëmoshatarëve të tyre. Në këtë kamp ata zhvillojnë programe dixhitale, kulturore dhe sportive. Krahas aktiviteteve në natyrë dhe lojërave fëmijët gjithashtu zhvillojnë kurset e kodimit si dhe do të editojnë dhe krijojnë blogun e tyre gjatë kampit. Orjona Çollaku, menaxhere e kampit thotë se aktivitetet janë të organizuara sipas grupmoshave 7-12 vjeç dhe 13-15 vjeç dhe çdo ditë i dedikohet një kalendari veprimtarish të mirë struktura për mirëqenien emocionale të fëmijës.

Kampi veror Algorithmics do të vijojnë deri në datën 31 korrik. Por duke qënë se interesi i fëmijëve ka qënë i lartë janë hapur regjistrimet edhe për grupet e tjera në vijim.

Fëmijët të cilët janë pjesë e kampit veror na tregojnë për pasionin e tyre për teknologjinë dhe aktivitetet argëtuese që zhvillojnë gjatë kohës së qëndrimit në kamp.

Programet e Algorithmics janë ndërtuar nga ekspertë ndërkombëtarë të kodimit me qëllim dhënien e duhur të njohurive në moshën e duhur. Fëmijët që marrin pjesë tek kampi veror organizuar nga Algorithmics Korçë, në fund të tij do të përfitojnë certifikatë të lëshuar na vetë akademia Algorithmics global.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *