• Korça

Grupet Vendore të Veprimit/ Mbahet takimi i parë në Korçë për krijimin e tyre

Është mbajtur në qytetin e Korçës, takimi i parë konsultativ për ngritjen e grupeve vendore të veprimit. Këto grupe do të kenë si qëllim përmirësimin e procesit të kooperimit dhe koordinimit me fokus kryesor ofrimin e mbështetjes në sektorin e fruta perimeve dhe bimëve mjekësore e aromatike.

Në këtë takim të organizuar nga Prefektura e Korçës morrën pjesë përfaqësues të Projektit për cilësinë dhe standarded ndërkombëtare të Kombeve të Bashkuara, Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar si dhe fermerë, prodhues dhe grumbullues të bimëve mjekësore e aromatike që shprehën edhe sygjerime mbi atë se çka mund të bëhet më mirë për zhvillimin e këtyre sektorëve.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *