• Korça

Edukimi në vazhdim i mjekëve, organizohet konferencë shkencore

Mjekët e përgjithshëm, specialistët dhe farmacistët e qarkut të Korçës janë mbledhur në një konferencë me titull “Dilemat e Klinikës Komplekse, përqasja Ndërdisiplinare” e organizuar nga Ample në partneritet me Këshillin Rajonal të Urdhrit të Mjekut Korçë. Kjo konferencë është pjesë e edukimit në vazhdim duke krijuar mundësi për profesionistët e mjeksisë për të diskutuar mbi raste klinike të veçanta dhe problematika gjatë punës së përditshme.

Në këtë konferencë kanë referuar një numër i madh mjekësh duke prezantuar gjetjet e tyre mbi rastet e ndryshme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *